Special Purpose English

Dette kursus udbydes som åbent kursus, se datoer nederst på siden.

Finance, legal, technical administration

Målgruppe
Kurset henvender sig til alle, der ønsker at arbejde med jobfagligt engelsk inden for finance, legal og technical administration language. Konceptet er, at du skal brænde igennem med samme faglighed på engelsk som på dansk efter kurset.

- at give deltagerne nogle sproglige kompetencer inden for disse fagområder
- at give deltagerne rig lejlighed til at praktisere disse færdigheder på klassen

Indhold
Der arbejdes med aktuelle og fagrelaterede tekster og cases tilpasset holdets niveau. Der lægges op til selvstændige oplæg, debatter, diskussioner på klassen. Der følges op med rollespil og situationsdialoger fra jobbet for at komme så tæt på deltagernes virkelighed som muligt.

Tid
Åbent kursus er 30 lektioner med 3 lektioner à 40 minutter pr. mødegang over 10 uger.
Vælg mellem følgende dage mandage kl. 08.30-10.30 eller torsdage kl. 16.00-18.00, startdatoer se nederst på denne side.
Lukket firmahold eller enetimer afvikles efter aftale.

Sted
Åbent kursus foregår på Virksomhedsskolen, Vesterbrogade 37, 1.tv., 1620 København V, eller Grønnegade 93, 1., 8000 Århus C.
Lukket firmahold eller enetimer afholdes i jeres eller vores lokaler efter aftale.

Pris
Åbent kursus, pr deltager, kr. 3.990,- inkl. undervisningsmaterialer men ekskl. moms.

Åbne kurser