Formål med sprogkurset i russisk
Du skal kunne klare dig på russisk på egen hånd, i en snæver vending, i den russiske hverdag! Målet med grundkurset er at deltagerne skal kunne indgå på russisk i forbindelse med sociale kontakter, med kollegaer og andre russere, man typisk møder i en dagligdag i en russisk by.

Målgruppe for kurset
Kurset henvender sig til alle der ønsker hurtigt at blive i stand til at udtrykke sig på et basalt russisk.
Kurset er beregnet for nybegyndere eller lidt øvede.

Indhold på sprogkurset
Vi starter helt fra bunden med udtale, ordforråd, lidt grammatik, høflige fraser og dagligdags vendinger så deltagerne hurtigst muligt er i gang med at tale russisk. Du vil få introduktion til det kyrilliske alfabet og opnå lettere læsefærdighed.

Kurset indeholder også en introduktion til russisk kultur og mentalitet.

Rusland

Hvad får man ud af et sprogkursus i russisk?
Når du deltager i et sprogkursus er det meget vigtigt for os, at du går herfra med et godt udbytte, og bliver i stand til at begå dig på russisk. Vi går utroligt meget op i individuel læring, og har fokus på at hver deltager får åbnet op for mest muligt potentiale. Nøglen hertil er god og interaktiv undervisning, som vi har mange års erfaring med, gennem vores mange sprogkurser i russisk.

Instruktører
Undervisningen varetages af top-professionelle, veluddannede instruktører der typisk har russisk som modersmål og som har boet i Danmark i en årrække og taler dansk.

Tid
Lukket firmahold eller enetimer afholdes efter aftale.
Et grundkursus består typisk af 30-40 lektioner, alt efter behov.

Som kunde skal du blot kontakte os og angive hvad du går efter, så fremlægger vi på få dage et nøglefærdigt kursusoplæg som du kan tage stilling til i ro og mag. Vi måler naturligvis kursisternes progression i form af en sluttest og sørger også for slutevaluering og kursusbeviser.

Sted
Hos Virksomhedsskolen, online eller hos virksomheder over hele landet efter aftale.