Formål og indhold på kurset
Formålet med grundkurset i kinesisk er at deltagerne kan klare sig på egen hånd, i en snæver vending, i den kinesiske hverdag og i forbindelse med social kontakt med kollegaer og andre kinesere man typisk vil møde i en kinesisk dagligdag.
Kurset er beregnet for nybegyndere eller lidt øvede, og vi starter helt fra bunden med udtale, ordforråd, lidt kinesisk grammatik, høfligheds-fraser og dagligdags vendinger så deltagerne hurtigst muligt kommer i gang med at tale kinesisk.

Målgruppe for sprogkurset
Kurset henvender sig til alle der ønsker hurtigt at blive i stand til at udtrykke sig på et basalt kinesisk.

Hvad får man ud af et sprogkursus i kinesisk?
Når du deltager i et sprogkursus er det meget vigtigt for os, at du går herfra med et godt udbytte, og bliver i stand til at begå dig på kinesisk. Vi går utroligt meget op i individuel læring, og har fokus på at hver deltager får låst op for det størst mulige potentiale. Nøglen hertil er god og interaktiv undervisning, som vi har mange års erfaring med, gennem vores mange sprogkurser i kinesisk.

Kina

Instruktører
Undervisningen varetages af top-professionelle instruktører med indfødt baggrund og uddannelse fra universitetet i Kina. Alle vores undervisere i kinesisk har boet i Danmark i en række år og kender til de problemer danskerne har, når de skal lære at tale kinesisk. Instruktørerne taler et godt dansk, hvilket vi anser for meget vigtigt.

Tid
Et grundkursus i kinesisk består af 30 lektioner a 40 minutter som afvikles med 3 lektioner pr. mødegang over 10 uger.
Eneundervisning planlægges individuelt, ligesom vi tilbyder skræddersyede forløb for medarbejdere i virksomheder. Hvis din virksomhed overvejer at bevæge sig ind på det spændende kinesiske marked, kan sprog-undervisning til teamet være en yderst værdifuld aktivitet.

Sted
Hos Virksomhedsskolen, online eller hos virksomheder over hele landet efter aftale.