Virksomhedsskolen tilbyder kurser inden for sprog og personlig udvikling, Vi har afdelinger i København og i Århus og underviser i dag over hele Skandinavien med vores faste instruktører. I resten af Europa har vi en stab af "Flying Teachers" som kan levere crash-kurser og Blended Learning i sprog og personlig udvikling. 

Vi tilbyder fjernundervisning via webinar i alle sprog, enetimer eller firmahold.

Hos os er undervisning og sprogkurser ikke en standardvare, men derimod et målrettet produkt, der bliver tilpasset  den enkelte virksomhed eller institution. Vi ser det derfor som en nødvendighed at forstå vores kunders verden for at kunne imødekomme behovene og sikre at undervisningen i sidste ende bliver lønsom for vores kunder. Virksomhedsskolen tilbyder også oversættelse inden for alle sprog.

Virksomhedsskolen blev etableret i 1978 og har været i fortsat vækst siden da og har i dag mere end 95 instruktører ansat.

Deltag trygt på kurser hos Virksomhedsskolen

Vi følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer og sørger for, at der i alle vores kursuslokaler er den anbefalede plads, afstand mellem underviser og kursister samt afstand imellem kursisterne. 

Der er håndsprit tilgængeligt i hvert lokale på skolen og der er grundig rengøring af fælles kontaktpunkter og overflader.

Vi beder vores kursister om at tage eventuelt kursusmateriale, som de benytter, med hjem. 

Vores undervisere og kursuspersonale er instrueret i at guide kursisterne i henhold til sundhedsmyndighedernes retningslinjer.

Vores referencer