Blended learning

Målgruppe
Medarbejdere som ønsker et kort intensivt face-to-face forløb suppleret med relevante e-learningsopgaver, hvor man får mulighed for at arbejde selvstændigt og fleksibelt med sin personlige sprogtræning uden at skulle møde op til face to face undervisning.

Indhold
Målrettet undervisning på gruppens aktuelle sprogniveau. Vi taler engelsk face-to-face og får tungen på gled. Vi har også fokus på business engelsk. Vi træner skriftligt engelsk som e-learning. Tæt dialog med instruktøren. Målrettet til gruppens fælles behov og faglige ønsker.
Hurtig progression og skræddersyet undervisning. Der skrives et antal e-learning opgaver pr. deltager. Opgaverne stilles, rettes og gennemgås af instruktøren via email.

Udbytte
Du får på dette intensive kursus mulighed for at synke helt ned i det valgte sprog i afgrænsede face-to-face møder, hele eller halve dage efter aftale. Bruger du de nye sprogfærdigheder kort tid efter kurset, vil du være godt klædt på til en konkret kommunikationsopgave: et møde, en præsentation, en forhandling eller et seminar. Du vil lære meget skriftligt engelsk og grammatik og være mindre bundet af personligt fremmøde.