Almindeligt sprog

Målgruppe

Medarbejdere i den private og offentlige sektor, der har behov for at modtage en effektiv og målrettet franskundervisning på små hold eller som enetimer.

• at øge deltagernes talefærdighed på fransk
  • at skabe realistiske kommunikationssituationer i undervisningen f.eks. gennem rollespil, situations dialoger etc.
  • at gøre deltagerne bevidste om de muligheder, de selv har for at holde erhvervede sprogfærdigheder vedlige

Indhold

Hovedvægten ligger på den mundtlige interaktion mellem lærer og elev(er) i realistiske samtalesituationer.

Der anvendes engagerende samtaletekster. Elevernes egne fremmedsproglige fagmaterialer inddrages, så vidt det er muligt.

Der tilstræbes stor bredde i gloseindlæringen gennem et alsidigt tekstvalg.

Grammatik inddrages i det omfang, det er nødvendigt for at opnå sproglig korrekthed.

Skriftlige hjemmeopgaver kan inddrages, hvis deltagerne måtte ønske det.

Varighed

Et kursusmodul er typisk på 30 til 45 lektioner, to eller tre lektioner pr. mødegang en eller flere gange ugentligt.