Russisk sprogkurser

Målgruppe
Kurset henvender sig til alle der ønsker hurtigt at blive i stand til at udtrykke sig på et basalt russisk.
Kurset er beregnet for nybegyndere eller lidt øvede.

Formål og indhold
Du skal kunne klare dig på russisk på egen hånd, i en snæver vending, i den russiske hverdag! Målet med grundkurset er at deltagerne skal kunne indgå på russisk i forbindelse med sociale kontakter, med kollegaer og andre russere, man typisk møder i en dagligdag i en russisk by.

Vi starter helt fra bunden med udtale, ordforråd, lidt grammatik, høflige fraser og dagligdags vendinger så deltagerne hurtigst muligt er i gang med at tale russisk. Du vil få introduktion til det kyrilliske alfabet og opnå lettere læsefærdighed.

Kurset indeholder også en introduktion til russisk kultur og mentalitet.

Instruktører
Undervisningen varetages af top-professionelle, veluddannede instruktører der typisk har russisk som modersmål og som har boet i Danmark i en årrække og taler dansk.

Tid
Lukket firmahold eller enetimer afholdes efter aftale.
Et grundkursus består typisk af 30-40 lektioner, alt efter behov.

Som kunde skal du blot kontakte os og angive hvad du går efter, så fremlægger vi på få dage et nøglefærdigt kursusoplæg som du kan tage stilling til i ro og mag. Vi måler naturligvis kursisternes progression i form af en sluttest og sørger også for slutevaluering og kursusbeviser.
 

Sted
Virksomhedsskolen, Vesterbrogade 37, 1. tv., 1620 København V eller Ny Banegårdsgade 55, 4., 8000 Århus. Lukket firmahold eller enetimer efter aftale.