Engelsk

Hvad får man ud af et sprogkursus i engelsk?

Engelsk er det absolut mest benyttede fremmedsprog i Danmark, og derfor har vi hos Virksomhedsskolen et stort udvalg af kurser i engelsk, som imødekommer forskellige sproglige og branchemæssige behov. Når man deltager i et sprogkursus hos os er det vigtigt, at man får en god ballast med herfra, og bliver i stand til i langt højere grad at kunne begå sig på engelsk. Vi går meget op i den individuelle læring, og fokuserer på at hver enkelt deltager får åbnet op for mest muligt potentiale. Nøglen hertil er god og interaktiv undervisning, som vi har mange års erfaring med, gennem vores mange sprogkurser i engelsk.

Sprogkursets indhold

Indplacering på det rigtige niveau sker på baggrund af en sprogtest inden kursusstart, og kursusindholdet varierer alt efter kursus. Hovedvægten ligger på den mundtlige interaktion mellem lærer og elev(er) i realistiske samtalesituationer. Vi har vægt på almindelige sociale sammenhænge på grundkurset, og på arbejdsmæssige sammenhænge i de specialiserede kurser. Deltagerne er selv velkomne til at inddrage materialer som interesserer dem eller skal anvendes aktuelt i arbejdsmæssig sammenhæng. Der anvendes engagerende samtaletekster, fokus på god udtale, et godt ordforråd og de rigtige vendinger. Grammatik inddrages i det omfang, det er nødvendigt for at opnå et korrekt sprog.

Engelsk sorogkursus_Virksomhedsskolen

Kurser i engelsk

Online møde på computer
Engelsk

Blended learning

Målrettet undervisning på gruppens aktuelle sprogniveau. Vi har fokus på business engelsk og træner skriftligt engelsk

Engelsk

Brush-up

Få et øget kendskab til den fagterminologi, du møder på konferencen, seminaret eller kurset.

Kursus i Business engelsk_Virksomhedsskolen
Engelsk

Business engelsk

Kurset henvender sig til alle der ønsker at kunne deltage i, eller selvstændigt gennemføre møder, præsentationer og forhandlinger på engelsk.

Engelsk

Crash kursus

Kurset henvender sig til alle der føler at de har behov for et hurtigt mundtligt brush-up, inden de f.eks. skal deltage i et møde, en forhandling eller gennemføre en præsentation.

Kursus i Business engelsk_Virksomhedsskolen
Engelsk

Eksport og marketing

Kurset henvender sig primært til medarbejdere i erhvervslivet, der beskæftiger sig med salg, eksport og marketing i internationale sammenhænge. 

Klasselokale med elever
Engelsk

Engelsk Fast Track

Kurset henvender sig til alle der ønsker et hurtigt brush-up i mundtligt engelsk med fokus på god talefærdighed og et stort aktivt ordforråd til brug i private såvel som jobfaglige sammenhænge.

Engelsk

Engelsk for finanssektoren

Kurset henvender sig primært til medarbejdere i finanssektoren med behov for at kunne udtrykke sig på engelsk om bankforhold generelt i praktiske sammenhænge.

Forhandlingsteknik_Kursus_Virksomhedsskolen
Engelsk

Forhandlingsteknik

Kurset henvender sig til alle, der ønsker at kunne deltage i eller selvstændigt gennemføre forhandlinger på engelsk, således at man fremstår med samme faglige profil og gennemslagskraft som på dansk.

Online møde på computer
Engelsk

Forsikringsengelsk online

Generelt kursus i moderne forsikringsengelsk hvor du lærer alle nøglegloserne, så du får et forsikringsfagligt business engelsk, du kan bruge til møder, præsentationer og forhandlinger.

Kursus i generelt engelsk_Virksomhedsskolen
Engelsk

Finansielt engelsk – åbent kursus

Kurset henvender sig primært til medarbejdere i finanssektoren, der har brug for at kunne kommunikere på engelsk om generelle bankforhold i praktiske situationer.

Bøger på en bogreol - juridiske bøger
Engelsk

Juridisk engelsk

Kurset henvender sig primært til medarbejdere med behov for at kunne udtrykke sig nuanceret og præcist på engelsk om juridiske forhold generelt i job-relevante sammenhænge.

5 læger der sidder med en computer og noter og snakker
Engelsk

Pharmaceutical English

Kurset henvender sig primært til medarbejdere i medicinalindustrien med behov for at kunne udtrykke sig præcist og nuanceret i faglige sammenhænge på engelsk.

Kursus i Business engelsk_Virksomhedsskolen
Engelsk

Regnskab

Kurset henvender sig primært til medarbejdere med behov for at kunne udtrykke sig præcist og nuanceret om regnskabsmæssige forhold på engelsk i jobrelevante sammenhænge.

Notatteknik
Engelsk

Skriftlig kommunikation

Kurset henvender sig til alle medarbejdere med behov for at kunne udtrykke sig skriftligt på engelsk i jobmæssige sammenhænge hvor arbejdspladsen kræver skriftlig kommunikation på engelsk i form af f.eks. e-mails, breve, rapporter, mødereferater m.v.

Engelsk

Special Purpose English

Finance, legal, technical administration

Online møde på computer
Engelsk

Teamsmøder på engelsk

Kurset henvender sig til alle medarbejdere, der har behov for at kunne formulere sig korrekt og forståeligt på engelsk på et Teamsmøde omkring både faglige og almindelige emnekredse.

Engelsk

Teknisk engelsk

Kurset henvender sig primært til medarbejdere, der beskæftiger sig med den tekniske side af produktionen, og som har behov for at kunne forstå og/eller udtrykke sig præcist og nuanceret om tekniske forhold på engelsk.

Kursus i notat- og referatteknik_Virksomhedsskolen
Engelsk

Udstationering

Sprogpakke for hele familien