Kinesisk sprogkurser

Målgruppe

Kurset henvender sig til alle der ønsker hurtigt at blive i stand til at udtrykke sig på et basalt kinesisk.

Formål og Indhold

Formålet med grundkurset er at deltagerne kan klare sig på egen hånd, i en snæver vending, i den kinesiske hverdag og i forbindelse med social kontakt med kollegaer og andre kinesere man typisk vil møde i en kinesisk dagligdag.

Kurset er beregnet for nybegyndere eller lidt øvede, og vi starter helt fra bunden med udtale, ordforråd, lidt kinesisk grammatik, høfligheds-fraser og dagligdags vendinger så deltagerne hurtigst muligt kommer i gang med at tale kinesisk.

Instruktører
Undervisningen varetages af top-professionelle instruktører med indfødt baggrund og uddannelse fra universitetet i Kina. Alle vores undervisere i kinesisk har boet i Danmark i en række år og kender til de problemer danskerne har, når de skal lære at tale kinesisk. Instruktørerne taler et godt dansk, hvilket vi anser for meget vigtigt.

Tid

Et grundkursus i kinesisk består af 30 lektioner a 40 minutter som afvikles med 3 lektioner pr. mødegang over 10 uger.

Eneundervisning planlægges individuelt, ligesom vi tilbyder skræddersyede forløb for medarbejdere i virksomheder. Hvis din virksomhed overvejer at bevæge sig ind på det spændende kinesiske marked, kan sprog-undervisning til teamet være en yderst værdifuld aktivitet.

Sted
Virksomhedsskolen, Vesterbrogade 37, 1. tv., 1620 København V eller Ny Banegårdsgade 55, 8000 Århus. Alternativt kan kurset afholdes på din arbejdsplads.