Business fransk

Målgruppe
Kurset henvender sig til alle der ønsker at kunne deltage i, eller selvstændigt gennemføre møder, præsentationer og forhandlinger på fransk, således at man fremstår med samme faglige profil og gennemslagskraft som på dansk. Indplacering på det rigtige niveau sker på baggrund af en gratis sprogtest inden kursusstart.

Indhold
Vi starter med at give alle deltagerne et mundtligt brush-up i fransk. Vi træner deltagerne i at sidde på begge sider af bordet og sætter fokus på fremlæggelse og argumentationsteknik på fransk Vi træner kursisterne i aktiv lytning på fransk med fokus på de finere nuancer i sproget. Mange praktiske og realistiske møder, præsentationer og forhandlinger gennemføres under hele kurset. Franske udtaleregler og grammatik gennemgås i nødvendigt omfang.

Tid
Lukket firmahold eller enetimer afholdes efter aftale.

Åbent kursus
20 lektioner, 2 lektioner à 45 minutter pr. mødegang over 10 uger. Vælg mellem tirsdage kl. 09.00- 10.30 eller torsdage kl. 16.00-17.30. Kursusstart se nederst på denne side.

Sted
Åbent kursus foregår på Virksomhedsskolen eller online. Lukket firmahold eller enetimer kan afholdes online eller i jeres eller vores lokaler.

Pris
Åbent kursus pr deltager kr. 3.250,- inkl. undervisningsmaterialer men ekskl. moms.

Åbne kurser