Online kurser

Skype kurser med egen instruktør

Målgruppe
Medarbejdere som ikke har mulighed for at møde personligt op til undervisning, men som i stedet ønsker et fleksibelt kursus, som kan afvikles uden fremmøde eller på et fast tidspunkt.

Indhold
One-to-one eller group sessions hvor man undervises med lyd og billede af sin egen personlige instruktør, overalt hvor du har adgang til en computer. Alle niveauer og alle sprog. Fleksibelt produkt som ikke kræver fysisk tilstedeværelse. Medarbejdere kan undervises sammen på flere forskellige lokatio- ner samtidigt Evt. suppleret med skriftlige opgaver. Et typisk forløb er på 20 til 30 lektioner.

One-to-one skriftlig kommunikation. Alle sprog med tutor

Målgruppe
Medarbejdere på alle sprogniveauer, som ønsker at forbedre deres
skriftlige kommunikation på fremmedsproget (eller gerne også på skriftligt dansk).

Indhold
One-to-one kursus med egen personlig instruktør, som følger dig under hele kurset. 30 opgaver stilles og rettes via email med fyldige rettelser og hen- visninger. Opgaverne er tilpasset kursistens særlig ønsker og behov. Omfang: 30 rettede opgaver. Asynkron afvikling i deltagerens tempo.

Self study i alle sprog. Fra begynder til business niveau
Vi kan tilbyde en pakke, hvor man kan gå fra begynder til business niveau i alle sprog. Undervisningsprogrammet består af en lang række spændende interaktive øvelser i opbygning af gangbare sætninger og gloser med tilhørende træning i grammatik og forståelse, så man kan kommunikere effektivt på det valgte sprogniveau. Man får via vores licens adgang i et år til dette internet-baserede undervisningsprogram, som man kan gå på overalt i verden med en hvilken som helst PC.