Cambridge English

Målgruppe:

Dette kursus er for dig, som ønsker et internationalt anerkendt bevis på dine engelske sprogfærdigheder. Cambridge Certificate er en investering for livet! Og Virksomhedsskolen er officielt anerkendt som forberedelsescenter til alle eksamener indenfor Cambridge programmet.

Indhold:

Cambridge Certificate er internationalt anerkendt på både arbejdsmarkedet og universiteterne, og vi kan hjælpe dig med at forberede dig til eksamen. Selve eksamensdelen afholdes af en ekstern skole, som hvert år afholder eksamen forskellige steder i Danmark.

Vores opgave er at forberede dig bedst muligt til denne eksamen. Al undervisning foregår på engelsk, og vi følger et præcist fastlagt skema og undervisningsmateriale, som er det samme over hele verden.

Indenfor Cambridge systemet kan du vælge blandt en større vifte af forskellige retninger, niveauer og eksamener, og vores erfarne lærere hjælper dig meget gerne med at finde den model, som matcher dine behov bedst. Sammen finder vi ud af, hvor meget undervisning der skal til for at gå til eksamen.

Du kan selv tage en test her og få en idé om, hvad der vil være det rigtige for dig:

 

http://www.cambridgeenglish.org/test-your-english/